Supervision

Supervision til psykologer

Ønsker du at modtage supervision mhp. opnåelse af din autorisation?

UngLiv.dk tilbyder supervisionsforløb i Aarhus og Ryomgård, individuelt eller i gruppe.

NETOP NU: Intensiv supervisionsgruppe i Ryomgård.
Fredage og lørdage 10 - 15. Opstart uge 20 eller 22. max. 6 psykologer i gruppen. Pris 450 pr time incl. fuld forplejning. 2 pladser tilbage. Skriv til marianne@ungliv.dk

At arbejde som psykolog kræver, at man løbende får reflekteret over sin praksis, drøftet etiske dilemmaer, og tilegner sig ny viden. Derudover er der behov for, at man forholder sig til sig selv og til hvad arbejdet med mennesker aktiverer i én og sætter i spil i terapien. Alt sammen for at videreudvikle og kvalitetssikre det terapeutiske arbejde og understøtte, at man, som psykolog, samtidigt er langtidsholdbar i og udenfor arbejdet.

Vi tilbyder et læringsrum for ikke-autoriserede psykologer med interesse for at videreudvikle sin personlige stil, viden og erfaringsbank som psykolog. Hertil kan det være en mulighed at medbringe egne videooptagelser.

Karakteristisk for vores tilgang er vores omsorgsfulde, jordnære og direkte facon. Vi har i UngLiv.dk Kognitiv Center særlig erfaring indenfor arbejdet med sårbare, udsatte og vanskelige unge, og i at tilpasse indhold og tilgang i terapien til klientens behov og formåen.

For et intensivt forløb:
Kontakt Marianne Schøler: marianne@ungliv.dk, tlf. 2449 0740

undefined