Psykologistuderende Matilde Sloth

MatildeSH.jpg

Psykologistuderende
Matilde Sloth

Telefon: 6142 9548
Email: matilde@ungliv.dk

I forbindelse med færdiggørelsen af den sidste del af kandidatuddannelsen i psykologi ved Aarhus Universitet, er Matilde i praktik hos UngLiv.dk.

Matilde har en stor interesse i arbejdet med børn og unge, der kan have brug for hjælp til at komme igennem de svære situation og udfordringer som kan opstå igennem barndommen og ungdomsårene. Alle kan komme i en situation hvor det hele virker uoverskueligt, og her mener Matilde det er vigtigt at få talt om tingene i et trygt og åbent rum.

Matilde har ved siden af psykologistudiet arbejdet som terapeut for unge og voksne med forskellige problemstillinger som depression, angst og ensomhed.

Derudover arbejder Matilde som omsorgsmedhjælper, på den socialpsykiatriske institution Holmstrupgaard, hvor der bor unge med forskellige problematikker og psykologiske diagnoser som; selvskade, OCD, borderline, ADHD og autisme. At møde de unge i deres vante og trygge omgivelser, gør det lettere at forstå og hjælpe dem på den bedste måde. Matilde forsøger derfor altid at møde den unge i øjenhøjde og på deres præmisser.