Psykologistuderende Kathrine Bork Kruse

KathrineSH.jpg

Psykologistuderende
Kathrine Bork Kruse

Telefon: 3042 8677
Email: kathrine@ungliv.dk

Kathrine er praktikant hos Ungliv.dk på den sidste del af kandidatuddannelsen i psykologi.

Kathrine er særligt motiveret for at arbejde med børn og unge, da hun bl.a. mener, det er afgørende at gribe ind tidligt for at undgå at psykiske problemer følger én i voksenlivet. Kathrine søgte praktik hos Ungliv.dk ud fra sin interesse for at hjælpe børn og unge, i ønsket om at tilegne sig kognitive terapeutiske kompetencer med henblik på netop denne målgruppe.

Ved siden af psykologistudiet har Kathrine tilegnet sig en del praktisk erfaring med børn og unge. Kathrine arbejder som aflaster og som vikar i en daginstitution for børn med autisme. Hun har været projektleder ved Red Barnet Ungdom i et projekt, hvor man underviser 4.-6. klasse om trivsel og mobning gennem workshops og dialog.

Desuden sidder hun i bestyrelsen i DepressionsForeningen, hvor hun bl.a. også arrangerer events og holder foredrag, samt er gruppeleder for en gruppe 18-26-årige med depression og bipolarlidelse. Derudover har Kathrine gennemgået en 1-årig mentoruddannelse med tilhørende praktisk forløb v/Preben Bertelsen som en del af sin uddannelse på psykologistudiet.