Chefpsykolog Hanne Klinge

hanne.jpg

Chefpsykolog Aut.
Hanne Klinge

Telefon: 4111 2247
Email: hanne@ungliv.dk

Afd. Skanderborg og Esbjerg

Hanne er Cand.Psych, uddannet fra Århus og Københavns Universitet i 1992. Indtil 1997 var hun ansat som familiebehandler, supervisor og underviser på Familieværksstedet i Esbjerg. I perioden blev hun autoriseret og klinisk efteruddannet indenfor børne-og voksenpsykiatrien og i supervision. Fra 1998 var hun leder af et Familiehus i Skærbæk med ansvar for PPR, støttepædagoger, socialrådgivere, familiepleje og sundhedspleje. I 2001 blev hun Chefpsykolog for PPR i Varde, Blåbjerg og Blåvandshuk. I 2007 sagde Hanne op og blev selvstændig.

Sidenløbende med ansættelserne har Hanne afholdt kurser og supervision for plejeforældre og udarbejdet udredninger for kommuner og domstole.

Hanne er Master i offentlig ledelse (MPM) fra Odense universitet og har flere forskellige kurser og godkendelser indenfor klinisk psykologi og interventionsmetoder.

Som selvstændig har Hanne været brugt som supervisor af mange forskellige tværfaglige teams og til mange forskellige målgrupper. Hun har forestået stresbehandling og kriseintervention. Og hun har både undervist og superviseret/ coachet ledere, samt været konsulent og processtyrer på organisationsudvikling og i konflikter på arbejdspladser.