Kontakt

Nyoprettet stilling med opstart i marts/april 2018. Ansøgningsfrist den 1/2 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 6 og 7.

Esbjerg/Bramming - 25-37 timer

Vi søger en psykolog der har lyst til at blive en del af teamet. Stillingen er tilknyttet vores kommende afdeling i Esbjerg/Bramming, men med tæt kontakt til, og evt. oplæring i østjyllandsafdelingerne. Vi ønsker os derfor en psykolog der har tilknytning til området eller på sigt ønsker at flytte til denne skønne landsdel. Stillingen vil i starten have begrænset timetal (ca. 25) men forventes opnormeret til fuld tid i løbet af foråret 2018 - alt efter kandidatens ønske.

Vores nye psykolog skal varetage følgende: Individuelle terapeutiske forløb med målgruppen 12-25 år. Gruppeforløb - særligt angstbehandling for børn og unge via programmerne Cool Kids & Chilled. Dertil daglig administrative opgaver i klinikken, journalisering m.v. samt varetagelse af kontakt til nye og faste kunder i området. På sigt kan opgaver i form af undervisning og supervision af tværfagligt personale tilføjes.

Du skal: Være stabil og frisk på nye udfordringer. Selvstændig og ansvarlig. Være ærlig og have tydelige kommunikative evner. Du skal have masser af energi og gerne humor, og stor lyst til at sætte dit aftryk på et meget spændende område.

Vi tilbyder: En stilling hvor du får masser af erfaring og spændende opgaver. Et fantastisk kollegialt fællesskab med fagligt skarpe erfaringer og kompetent behandling.  

Er du nyuddannet eller mangler timer til autorisation, vil stillingen tilbyde fuld intern og ekstern supervision med henblik på opnåelse af denne.

Hvis du vil høre mere om stillingen kontakt venligst nedenstående pr mail.

Ansøgningen sendes med CV til hanne@ungliv.dk eller marianne@ungliv.dk

 

Timestillinger Østjylland: Snarest muligt. Lukker for ansøgninger torsdag den 25/1 kl. 16.00.

Vi søger en/flere ekstra psykologer til varetagelse af de aktuelt mange henvendelser. Timeantal vil variere, men forvent mellem 10 og 20 timer ugentligt.

Psykologen skal indgå som en del af det faste team, og skal varetage samtaler primært i Ryomgård, Århus og Skanderborg. Du modtager supervision på egne sager. Kandidater med rimeligt kendskab til kognitiv adfærdsterapi foretrækkes. Stillingen kan tilbydes som praktik og evt. efterfølgende løntilskudsstilling.

Kontakt Marianne Schøler via mail for yderligere information om opgaverne og ansættelses vilkår. 

marianne@ungliv.dk